STREETART

Gatekunst innebærer ofte bruk av spraymaling, enten i form av tradisjonell graffiti laget på frihånd, eller spray på vegger gjennom stensiler(sjablonger) med utskåret tekst eller motiver, ofte er det ubestilt og ulovlig.

Graffiti, sjablong malerier eller fortaus tegninger som regel utført av amatørkunstnere er den mest vanligste gatekunst / streetart.

Her kan du se 20 bilder jeg har tatt når jeg går rundt i Bergen, det finnes utrolig mange og vil du se flere, så følg meg på instagram, bergenby.blogg.no og kommer nok flere innlegg. Synes det er gøyt og spennende å gå rundt å ta bilder av gatekunst, og håper du får litt glede av bildene og kanskje du har sett de selv eller godt forbi?

Stensil art

Ønsker du se mer og flere, følg bergenby.blogg.no også på facebook og instagram. Legger ut gatekunst  bilder hele tiden på instagram.

Er så heldig å bo i gatekunst byen Bergen. Takk til alle dere gatekunstnere.

Har du bilder eller info og dele, legg igjen noen ord i kommentarfeltet, setter pris på all tilbakemeldinger og tilleggs info.

 

#karstenkongshavn

#gatekunst #streetart #bergen #by #samfunn #byliv #gatekunstnere #blogg #urbanart

 

4 kommentarer

Henriette Celin

13.05.2016 kl.12:58

Mye kul gatekunst i Bergen ja ^^

SpillDama

14.05.2016 kl.12:44

Kjempe mye fint! Går alltid rundt å beundrer gatekunsten, uansett om det er i Bergen, Oslo, New York eller hvor som helst. Men det beste strøket jeg noen gang har sett var Bushwick i Brooklyn, New York. Fantastisk! Hvis du ikke har vært der allerede burde du ta turen hvis mulig.

Gleder meg til å se mer gatekunst her ^^,

Emilie

17.11.2016 kl.19:19

Så fint! :)

KUBE Bergen

17.11.2016 kl.19:26

Emilie, hyggelig at du likte

Skriv en ny kommentar

hits